Retourbeleid

Bij L'amani streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je echter om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, bieden we een eenvoudig retourbeleid om je te helpen.*

Retourvoorwaarden
- Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, zonder opgaaf van reden.
- Geretourneerde artikelen moeten ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Retourproces
1. Neem contact op met onze klantenservice via info@lamani.nl om je retour aan te melden en het retourformulier aan te vragen.
2. Vul het retourformulier volledig in en voeg het toe aan je retourzending.
3. Verpak de items die je wilt retourneren veilig in de originele verpakking.
4. Stuur je retourzending naar het retouradres dat je van onze klantenservice hebt ontvangen.

Inspectie en Terugbetaling
- Na ontvangst van je geretourneerde items zullen wij deze inspecteren. Indien we vermoeden dat een artikel gebruikt is of beschadigd is geraakt, behouden wij ons het recht voor om geen volledige terugbetaling te verlenen.
- Indien alles in orde is, zal de terugbetaling van het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen worden verwerkt via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling.

Retourkosten
- Retourzendingen zijn voor eigen rekening, tenzij anders vermeld of in het geval van een defect of verkeerd geleverd artikel.

Uitzonderingen
- Maatwerkproducten, lingerie en oorbellen kunnen niet worden geretourneerd vanwege hygiënische redenen, tenzij ze defect zijn.
- Artikelen die zijn afgeprijsd of in de uitverkoop zijn gekocht, komen mogelijk niet in aanmerking voor retournering, tenzij ze defect zijn.

Vragen of Hulp Nodig?
- Als je vragen hebt over ons retourbeleid of hulp nodig hebt bij het retourneren van een artikel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@lamani.nl

Bij L'amani streven we ernaar om het retourproces zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken, zodat je met een gerust hart kunt winkelen bij ons.

-