Verzendbeleid

Verzendbeleid L'amani

Bij L'amani begrijpen we hoe belangrijk het is dat je je bestelling snel en veilig ontvangt. Hieronder vind je ons verzendbeleid om je te helpen begrijpen hoe en wanneer je bestelling wordt verzonden.*

Verwerkingstijd
Nadat je een bestelling hebt geplaatst, duurt het 1 tot 3 werkdagen voordat deze is verwerkt en gereed is voor verzending. Dit omvat het controleren van je bestelling, het inpakken van de items en het voorbereiden van de verzending.

Levertijd
Na verwerking duurt het nog eens 8 tot 12 werkdagen voordat je bestelling bij je wordt afgeleverd. Houd er rekening mee dat deze levertijd kan variëren afhankelijk van je locatie en eventuele vertragingen bij de koeriersdiensten. 

Verzendmethoden
Alle bestellingen worden verzonden via een betrouwbare koeriersdienst om ervoor te zorgen dat je pakket veilig en op tijd bij je aankomt.

Verzendkosten
Goed nieuws! Bij L'amani zijn de verzendkosten helemaal gratis. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten bij het afrekenen.

Betaalmethoden
Bij L'amani accepteren we betalingen via iDEAL, creditcard en PayPal. Zodra je de gewenste producten aan je winkelmandje hebt toegevoegd, kun je tijdens het afrekenen de betaalmethode kiezen die het beste bij je past.

Bestelbevestiging
Zodra je bestelling is geplaatst en de betaling is voltooid, ontvang je een e-mail met een bevestiging van je bestelling. Hierin vind je alle details van je aankoop, inclusief de geschatte levertijd.

Volg je bestelling
Na verzending ontvang je een verzendbevestiging met een trackingnummer, zodat je de status van je bestelling kunt volgen terwijl deze onderweg is naar jou.

Bij vragen over je bestelling of ons verzendbeleid, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar om te helpen!